Medlemskap i Sinoba

Urininkontinens och andra blåsproblem är en folksjukdom med närmare en miljon människor som är direkt berörda i Sverige. Många gånger berörs också familj och vänner. Trots att det är så vanligt och har en betydande inverkan på möjligheten att leva ett värdigt liv är det många som inte får den hjälp som finns. För de som måste leva med urininkontinens och andra blåsproblem ska samhället underlätta ett så normalt liv som möjligt. Tillgängliga toaletter, skydd och annat material …

Du kan ställa frågor och få svar från experter om urininkontinens och andra blåsproblem. Du kan också påverka styrelsens arbete och föreningens inriktning genom att kontakta styrelsen, skriva motioner och delta i årsmöten.

Som medlem välkomnas alla som är direkt berörda, familj, vänner och allmänt intresserade.

Ditt medlemskap är viktigt för att SINOBA ska kunna arbeta med frågor om tillgång till vård och hjälp i samband med problem från urinblåsan. Medlemmarna är SINOBA och ger föreningen berättigande och trovärdighet.

Vill du bli medlem i Sinoba el Du är medlem i Sinoba trycker du blåa knappen med texten "Bli Medlem" som är här under.

Har du svårt att betala med Pay-tjänsten, kan du använda Sinobas Bankgiro  5441-1475 ( Medlemsavgift 100 kr). 

Nu har du även möjlighet att betala medlemsavgiften med Swish, Sinobas Swish nr är 1235381306.

Ifall du betalalar med BG el Swish ange Namn, Adress, född (ej fyra sista), e-mail samt gärna mob nr.

Undrar du något kontakta oss gärna mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.