Sinoba är en oberoende förening för kunskap om urininkontinens och blåsproblem som riktar sig till berörda, anhöriga samt sjukvårdspersonal.
Syftet med föreningen är att verka för att bästa möjliga omhändertagande efterfrågas och tillhandahålls inom området. Föreningen verkar också för ett samhälle där alla med problem avseende blåsa och urinvägar får den vård och hjälp de behöver och kan uppleva full social acceptans och livskvalitet.
Sinoba drivs av en ideell styrelse. Ekonomiska bidrag och donationer är nödvändiga för föreningens verksamhet.
Alla bidrag är välkomna! För information, vänligen kontakta Raija Nikka, styrelseledamot, på tfn: 073-775 23 43 eller på e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Alla medel tillförsäkras Sinobas verksamhet.

Sinoba är en oberoende intresseförening som syftar till att ta tillvara intressen för personer med urininkontinens eller blåsproblem. 

Sinoba drivs av en ideellt arbetande styrelse. Ekonomiska bidrag och donationer är nödvändiga för föreningens verksamhet.

 

För information, vänligen kontakta Sinoba e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Alla bidrag är välkomna, stora som små!

Sinobas Bankgiro 5441-1475

Sinobas organisations nr 802429-5134

 

Alla medel tillförsäkras Sinobas verksamhet.