Miljoner människor världen över lever med inkontinens, ett tillstånd som leder till stora förändringar i livet. Sinoba har hittills fokuserat på möjligheterna till rehabilitering för att uppnå en problemfri blåsfunktion. Vi beskriver olika former av behandling med läkemedel, kirurgi och andra terapeutiska insatser.

Kapitlet ”Att leva med inkontinens” syftar till att komplettera Sinobas innehåll med information om hur man kan leva med urinläckage om tillgängliga behandlingar inte räcker. Personliga berättelser kombinerat med annan information kommer att ge tips och råd för att övervinna de hinder som finns både i samhället och hos den drabbade själv.

Innehållet kommer successivt att kompletteras. Förhoppningen är att det ska vara till nytta för dem som är berörda men också skapa en förståelse för problemets vidd hos vårdpersonal och beslutsfattare. Hör gärna av dig med tankar och synpunkter på Sinobas Forum eller via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.